Myrangatan 13, 745 37 Enköping 0171-38883 info@elvbygg.se
  • 2003

    Peter Vägermark köpte företaget och äger det än idag. Vi har på senare tid växt från att vara ett litet företag till ett mellanstort byggföretag med över 60 anställda.

  • Vår verksamhet

    Vår verksamhet består främst av ny- och ombyggnationer av bostäder och lokaler och så utför vi såväl mindre projekt som större general- och totalentreprenader. Läs mer om våra tjänster.

  • Alla är välkomna

    Alla är välkomna förbi vårt kontor för en kaffe och att diskutera ett projekt.

Om oss

Elvbygg är ett företag som har anor sedan 60-talet, då företaget startades. De senaste åren har företaget vuxit från att vara ett litet byggföretag till att vara det största lokala byggföretaget i Enköping. Bolaget är idag helägt av Peter Vägermark, som var den som vågade satsa och driva bolaget framåt genom att förvärva två andra mindre byggföretag. 2016 blev dessa bolag helt integrerade i Elvbygg som då fick möjligheter att ta fler och större jobb och ytterligare utöka personalstyrkan både bland yrkesarbetare och på tjänstemannasidan. Idag har Elvbygg totalt 64 personer anställda varav 10 är tjänstemän och vi vill fortsätta att växa.

Företagets vision är att Elvbygg ska vara det naturliga valet för byggnationer i Enköping med omnejd!

Med bra personal och en driven ledningsgrupp som hela tiden vill förbättra företaget är vi nu på väg mot vårt mål; att bli Enköpings mest attraktiva arbetsgivare som med gott rykte och god ekonomi utför entreprenader och byggservice i Mälardalen.

Kontakta oss inför nästa projekt