dec 5, 2022

Pressmedelande Circura – Elvbygg

Circuras tillväxtresa fortsätter genom samgåendet med Elvbygg

 

Elvbygg AB blir det sjunde bolaget i Circura-koncernen, som arbetar för att vårda, underhålla och förnya Sveriges fastigheter. Genom samgåendet med Elvbygg förstärks Circuras marknadsposition i Mälardalens renoveringsbransch.

Circura förstärker sin geografiska närvaro i Mälardalen genom förvärvet av Elvbygg, samt får fler kompetenta kollegor i att utveckla och professionalisera renoveringsbranschen i Sverige. Elvbygg är en renoveringsaktör i Enköping med starkt service-fokus som omsätter c.SEK 200m. Hela Elvbyggs ledningsgrupp och samtliga delägare återinvesterar en stor andel av köpeskillingen i samband med transaktionen och blir därmed medägare i Circura-koncernen.

’Jag ser fram emot att hälsa Elvbygg och deras kompetenta medarbetare välkomna till Circura, med sitt starka varumärke och goda lönsamhet kommer de passa utmärkt i koncernen. I samarbete med våra andra bolag i Mälardalen förstärker de Circuras marknadsledande position och förbättrar vidare möjligheterna att utveckla våra verksamheter’, säger Circuras VD Louise Strömbeck.

’Det ska bli otroligt spännande att bli en del av Circura och få nya kollegor i branschen. Möjligheten att vara med på tillväxtresan och fortsätta utveckla vårt bolag genom samarbete med de andra Circura-bolagen är något vi ser fram emot’, säger Peter Vägermark, VD Elvbygg.

 

För mer information, kontakta:

Louise Strömbeck, VD Circura

Telefon: 070-180 88 98

E-mail: louise.strombeck@circura.se

Peter Vägermark, VD Elvbygg

Telefon: 070-951 91 51

E-mail: peter@elvbygg.se

 

Om Circura

Circura är Sveriges ledande koncern inom renovering samt service av fastigheter. Vi arbetar decentraliserat och kundnära med det stora företagets resurser för att vårda, underhålla och förnya Sveriges fastighetsbestånd. Circuras långsiktiga ambition är att professionalisera och vidareutveckla branschens arbetssätt och metoder.

Circura består av en sammanhållen grupp av entreprenörsbolag med hög grad av specialisering på sina lokala marknader. Koncernen grundades 2021 med Adelis som huvudägare.

För mer information, vänligen besök www.circura.se.